Nikon Z

Beste Nikon lens

De Nikon Z lenzen zijn geschikt voor de Nikon systeemcamera’s, deze camera’s hebben niet zo’n groot assortiment lenzen als de spiegelreflexcamera’s. Bij de Nikon Z50 is de brandpuntafstand een vaste maat van 50 mm, in en uitzoomen is met deze lens niet mogelijk. Je bent dus compleet afhankelijk van de afstand die je van het object bent verwijderd. De maximale lensopening staat ook vast, deze is F/1.8, de minimale lensopening is F/16. Je kunt zowel met de hand als automatische focus gebruiken.

Nikon Z

Bepaal welke lens je gebruikt

Wat je ook wilt fotograferen, voor ieder onderwerp heeft Nikon objectieven ontworpen.  Met de Nikon Z lens haal je het beste uit je camera naar voren, om het perfecte beeld vast te kunnen leggen. Je kunt snelle momenten die in het dagelijks leven gebeuren eenvoudig vastleggen, of op straat wanneer snelle actie is vereist. Dit is te danken aan het grote diafragma van de club, ook voor fotografen die tot het kleinste detail scherp vast willen leggen zijn er meer dan voldoende mogelijkheden.

Haarscherpe beelden

Welk Nikon Z objectief je ook gebruikt, je bent ervan verzekerd dat je de beste kwaliteit in huis hebt gehaald. Betrouwbaar en meer dan 80 jaar produceren zijn perfecte lenzen, of je nu een portret maakt of een flitsende actie op het voetbalveld. Garantie dat je alle beelden haarscherp vast zult leggen, voor iedere actie heeft Nikon de juiste lens. De lenzen van Nikon staan bekend onder de naam Nikko, wil je ook profiteren van de goede kwaliteit denk er dan over na waarvoor je de lens wilt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *