Portret op maat

Een sprekend portret

Veel mensen zijn er weg van, een portret op maat van een persoon. Wil je alleen geen simpel portret maar echt een die spreekt, dan ben je bij antoniederooij.nl aan het goede adres. Hij is van mening dat je met unieke kenmerken een beeld creëert dat sprekend lijkt, alsof er een echt persoon op het doek is aangebracht. Op de website zie je de foto’s die zijn gebruikt en de resultaten die zijn geboekt met de portretten. Je kunt er niet omheen dat ze prachtig zijn weergegeven, tot in de kleinste details. Dat is ook de kracht van een goed portret, juist de details tot in de perfectie weergeven. Ieder lichaamsdeel moet vastgelegd worden wat het formaat en de vorm er ook van is. Een portret is niet bedoeld om iemand perfect te maken, wel om een persoon perfect weer te geven. In dit laatste geval gebeurd dit bij het maken van een portret. 

Portret op maat

Waar gaat het om bij een portret?

Bij een portret op maat is het de bedoeling om iemand weer te geven zoals hij of zij is, niet zomaar een oppervlakkig portret maar juist de belangrijke elementen die iemand maakt laten zien. Dit kunnen veel elementen zijn, niet alleen het haar maar ook net die moedervlek in het gezicht. Op de website van antoniederooij.nl vind je een aantal voorbeelden hoe een portret kan worden, zoals je ziet zijn ook bij deze schilderijen geen enkel kenmerk weggelaten. Juist de kleine elementen maken het portret persoonlijk en de persoon herkenbaar. Net het haar wat een beetje anders is, zou je dit niet goed op het doek brengen dan wordt het direct een ander persoon. De foto die wordt gebruikt is ook van groot belang, geef altijd een foto waarbij je ziet hoe de persoon echt is. Op deze manier krijg je een perfect beeld om een prachtig portret te maken, met die kenmerken die je wilt zien. 

Gewoon om cadeau te doen

Je kunt verschillende redenen bedenken om een portret op maat cadeau te doen, gewoon om aan iemand te laten zien wat die voor je betekent, of om een overleden persoon te eren. Het is ook leuk om je kinderen voor altijd vast te leggen op het doek als ze nog klein zijn, of juist als ze puber zijn. Het is een persoonlijke keus, vast staat wel dat je altijd een mooie dierbare herinnering hebt die altijd blijft. Heb je vragen over een portret, of over de manier van werken dan kun je altijd contact opnemen via de website om al je vragen te stellen. Laat je een portret maken dan wil je er wel zeker van zijn hoe dit in zijn werk gaat, en wat de opbouw is van een portret. Wat is er er belangrijk om weer te geven op de foto en wat niet, op al deze vragen krijg je een duidelijk antwoord. Tenslotte wordt een portret maar een keer gemaakt, dan moet het ook tot in de perfectie worden geschilderd met de juiste foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *