ringlamp

Laat jezelf van je beste kant zien!

Heb jij ook wel eens dat je de perfecte selfie wilt maken, maar je gewoon niet de juiste belichting kan vinden? Vanuit welke hoek je de foto probeert te maken lukt het je niet om de perfecte belichting te vinden. Je hebt al de nieuwste smartphone met de beste camera, wat kun je nog meer doen? Dit is een probleem waar dagelijks talloze mensen mee zitten. Hoe vind ik de perfecte belichting voor het maken van een selfie? Het antwoord op deze vraag is simpel: de ringlamp.

ringlamp

Wat is een ringlamp

Een ringlamp is een ringvormige lamp die speciaal is gemaakt voor het creëren van de perfecte belichting voor foto’s. Doordat de lamp cirkelvormig is wordt je gelijkmatige verlicht. Deze gelijkmatige verlichting zorgt voor een zacht licht wat weer een natuurlijke look creëert, je wilt ook niet dat het lijkt alsof je belicht werd door een schijnwerper. Deze elementen zorgen ervoor dat je de mooiste selfies kunt maken voor bijvoorbeeld jou Instagram pagina. 

Soorten ringlampen

Er zijn een aantal verschillende soorten ringlampen.
Allereerst bestaat er de ringlamp op een standaard. Dit is de beste optie als jij thuis een ruimte hebt waar je graag foto’s maakt. Met deze ringlamp kun je namelijk overal in de ruimte plaatsen en zo makkelijk belichten waar je graag de foto wilt maken. Hierdoor kun je thuis gemakkelijk de perfecte selfies maken. Het nadeel van de ringlamp met standaard is dat je deze lastig kunt gebruiken als je een selfie buiten het huis wilt maken.

Voor dit probleem bestaat er echter een gemakkelijke oplossing. Er bestaat namelijk ook een ringlamp die je bevestigd aan je telefoon, de zogeheten selfie-ringlamp. Deze ringlamp is een stuk mobieler, je kunt hem ook gemakkelijk meenemen in je tas om hem bijvoorbeeld op vakantie te gebruiken. Zo kun je waar je ook bent de perfecte belichting creëren als je een selfie neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *