Meer dan duizend woorden

We leven tegenwoordig in een maatschappij waarin alles heel snel gaat maar waarin we ook heel veel meemaken. Soms voelt het alsof we niet genoeg tijd hebben om alles in ons op te kunnen nemen en om van alles te kunnen genieten. Maar gelukkig helpt de techniek van nu daarbij, bijvoorbeeld door middel van foto’s. Iedere telefoon heeft inmiddels wel een camerafunctie en we maken heel wat kiekjes. Maar soms leidt ook dat ons af van het moment. Hoe zorg je dat je in het moment kan blijven genieten en dat iedere foto speciaal is?

Een foto voor iedere gebeurtenis

Sommige gebeurtenissen moeten gewoon vastgelegd worden. Denk bijvoorbeeld aan je trouwdag. Dat is een dag waar je nog graag op terug wilt kijken. Maar je wilt wellicht niet op die speciale dag bezig zijn met het maken van de perfecte foto’s. Tijd dus om een professional in te schakelen. Deze heeft ook betere apparatuur waarmee de mooiste plaatjes werkelijkheid worden. Zo kijk je jaren later nog terug op een sprookjesachtige dag met behulp van een net zo sprookjesachtig beeld.

Bewaard in een boek

Maar waar bewaar je al die herinneringen dan? Het zou enorm zonde zijn om ze enkel op je laptop te hebben staan. Of misschien heb je overal losse foto’s liggen. Dan is het nu tijd om ze te bundelen in een groot fotoboek. Maak een apart boek voor aparte gebeurtenissen of tijden. Zo hebben wij een professioneel gemaakt fotoboek van onze speciale vakantie naar Bali. Dat is een tijd om nooit te vergeten en het zou zonde zijn om al die gemaakte foto’s te laten versloffen op een harddrive of in ons eigen geheugen.

Een snel kiekje

Tegenwoordig is het ook in om weer analoge foto’s te maken. Natuurlijk ben je dan ook in het moment bezig met foto’s maken maar het is dan echt een activiteit en het is heel leuk om meteen iets vast te hebben en/of om de foto’s veel spontaner te maken. Tegenwoordig kunnen we iedere foto meteen bekijken en aanpassen. Dat kan met analoge foto’s niet. Dit maakt het een hele spannende en vernieuwende manier van foto’s maken.

Leuk voor een feestdag

Zo’n camera kan je ook leuk cadeau doen. Het ligt er maar net aan waar je precies naar op zoek bent. Zo kan je kiezen voor een camera die je klassieke polaroidfoto’s geeft, of misschien wil je een camera waarvan je de foto’s eerst moet laten ontwikkelen? Leuk om cadeau te doen maar ook om te krijgen.

Voor je bedrijf

Je kan er ook voor kiezen om foto’s te gebruiken in je bedrijf. Bijvoorbeeld door middel van photoflyers. Een middel daarvoor is de photoflyer instax. Binnen een handomdraai creëer je foto’s die je op iedere flyer kunt plakken. Zo maak je gepersonaliseerde marketing voor jezelf heel makkelijk. Je kan ook iedere foto omlijsten met de branded foto frames die Photoflyer biedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *