WhatsApp Business en hockeyclubs

Het is al jarenlang één van de populairste sporten in Nederland, hockey. Vooral onder de meiden is het erg populair maar ook steeds meer jongens wagen zich aan de sport. Een hockeyelftal bestaat uit tien veldspelers en een keeper. Twee hockeyelftallen strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk goals te maken. Wie de meeste goals maakt wint de wedstrijd. Elke stad of dorp heeft vaak zijn eigen hockeyclub met verschillende teams. Elke hockeyclub heeft zijn eigen website waar veel informatie is te vinden over bijvoorbeeld de verschillende teams, openingstijden en evenementen. Niet alle informatie is voor iedereen duidelijk of niet alle informatie wordt vermeld. Websitebezoekers willen deze vraag dan vaak zo snel mogelijk beantwoord hebben hierbij kan WhatsApp Business goed bij helpen.

Wat is WhatsApp Business?

WhatsApp Business is een app die iedereen kan gratis kan downloaden. Met de app kun je gemakkelijk op een persoonlijke manier in contact komen met je klanten, je producten en service in de schijnwerpers zetten en vragen beantwoorden terwijl je klanten winkelen. WhatsApp Business heeft andere functies als de normale WhatsApp op deze manier is de app toegankelijker voor organisaties. Zo kun je bijvoorbeeld sneller antwoorden doordat je berichten hebt opgeslagen die je kan hergebruiken. Ook kun je het contact die een bericht heeft verstuurd labelen. Op deze manier kun je de klanten gemakkelijk terugvinden. Dit soort functies maakt WhatsApp Business aantrekkelijk voor organisaties.

Hoe helpt chatkracht bij WhatsApp Business?

Organisaties kunnen ervoor kiezen op WhatsApp Business uit te besteden aan chatkracht. De verschillende berichten komen dan binnen bij de chatspecialisten van Chatkracht. Zij pakken deze chats op en beantwoorden deze dan. Dit doen zij doormiddel van het kenniscentrum. In het kenniscentrum staat alle informatie verwerkt over de organisatie. Op deze manier zijn de chatspecialisten van chatkracht bereid om de verschillende berichten te beantwoorden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *