zakelijke fotoshoot

Zakelijke fotoshoot, voor professionals, door professionals.

Professionele foto’s vormen vandaag de dag een onmisbaar onderdeel van uw persoonlijke en zakelijke uitstraling. Denk hierbij aan een portretfoto voor op uw CV, profielfoto’s voor LinkedIn, Twitter en andere social media kanalen, of portretten en teamfoto’s voor op de website van uw bedrijf. Natuurlijk wilt u een zo goed mogelijke indruk achterlaten en betrouwbaar overkomen op klanten, partners of werkgevers. Dan is een zakelijke fotoshoot de perfecte manier om uzelf op professionele wijze vast te laten leggen.

Wellicht vraagt u zich af of de meerwaarde van een professionele foto nou eigenlijk echt wel zo groot is? Waarom zou een selfie of die ene leuke vakantiefoto niet ook gewoon goed zijn? Hoe veel invloed heeft zo’n foto nou eigenlijk? Is het ’t wel waard om daar geld aan uit te geven?

Vele mensen onderschatten hoe groot de invloed is van de eerste impressie van een foto op potentiële klanten of werkgevers. Met behulp van een professionele foto onderscheid je je direct al van al die mensen. Maar lang niet iedereen weet wat er eigenlijk allemaal komt kijken bij het maken van een goede foto, laat staan een zakelijke foto die een bepaalde boodschap over moet brengen. Schakel daarom de hulp in van een ervaren fotograaf die verstand heeft van setting, belichting en compositie. Dan maakt u van een gewone foto een overtuigende foto.

Persoonlijke foto’s

Wellicht bent u op zoek naar een nieuwe baan of net een nieuwe carrière begonnen als zelfstandige, freelancer of zzp’er? Het overtuigen van werkgevers of nieuwe klanten kan af en toe al een hele klus op zich zijn, die de nodige stress met zich mee kan brengen. Zeker in dergelijke situaties is het belang van een goede zakelijke foto die past bij jouw persoonlijkheid niet te onderschatten! Met een professioneel gemaakte profielfoto laat je de beste kant van jezelf zien en maak je werkgevers en klanten direct enthousiast! Onze ervaring met zakelijke fotoshoots helpt u om direct de juiste aspecten van uw persoonlijkheid te belichten en een onvergetelijke eerste indruk achter te laten.

zakelijke fotoshoot

Portretten en teamfoto’s van het hele bedrijf

Ook voor uitgebreidere opdrachten voor zakelijke fotoshoots bent u bij ons aan het juiste adres. Een serie portretfoto’s van al uw collega’s of medewerkers om op de website van uw bedrijf te tonen en teamfoto’s die een zakelijke of juist meer losse sfeer over kunnen brengen, bijvoorbeeld voor op een teampagina of vacaturepagina. Groeit uw bedrijf en heeft u foto’s nodig van nieuwe medewerkers in een bepaalde stijl? Uiteraard is dat geen probleem. Neem contact met ons op en we denken graag met u mee over de perfecte invulling van uw vraag.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we duidelijk in kaart wat uw behoeften zijn. Waar wilt u de zakelijke foto’s voor gaan gebruiken, wie is uw publiek en welke boodschap wilt u met uw foto’s overbrengen? Uw verhaal en onze ervaring op het gebied van zakelijke fotografie vormen samen de sleutel tot succes.

Aan de hand van uw behoeften maken we vervolgens een offerte op maat. Betreft het een kleinere persoonlijke klus die op korte termijn uitgevoerd moet worden? Of juist een uitgebreide fotoshoot voor het hele bedrijf? U kunt voor zakelijke fotoshoots in alle soorten en maten bij ons terecht.

Wellicht heeft u zelf al een goed idee van wat u wilt en kunt u ons voorbeelden laten zien die u aanspreken. Dan kunnen we snel aan de slag. Misschien heeft u wat meer tijd nodig en kunnen wij u met onze uitgebreide ervaring helpen de juiste keuzes te maken. Van het formuleren van de opdracht tot de nabewerking van uw foto’s, wij begeleiden u zorgeloos naar het perfecte eindresultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *